Vita tänder  Professionell tandblekning  Plasmaljusblekning

 

Vita tänder

Lång ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från början. Ytterligare en del har fått missfärgade tänder på grund av yttre faktorer som medicinering och kosthållning. Kaffe, rökning och snusning är här vanliga orsaker.
Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländande vita tänder. Det är som ett bevis på god hälsa och fräschör.

Professionell tandblekning

Den metod vi använder är BrilliantSmile, som är en av marknadens mest skonsamma metoder. Hos oss kan du känna dig lugn och trygg och blekningen utförs av leg tandläkare. Att vi valt BrilliantSmile-metoden beror på att den är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning.

Plasmaljusblekning

Behandlingen börjar med en putsning av tänderna. En skyddande massa läggs på längs tandköttskanten. Därefter appliceras en blekningsgel med neutralt pH, en väteperoxid/karbamidoxid gel på tänderna som aktiveras med plasmaljus. Detta ljus ligger mellan 400-490 nm och är helt fritt från skadligt uv-ljus. Gelen byts tre gånger under behandlingen.
Bieffekter i form av ökad sensibilitet och ilningar i tänderna är mycket ovanliga med BrilliantSmile-metoden.

 

Leg tandläkare Eva Hultén | Eva Hultén Tandblekning AB | Stureplan 6, 3 tr | 114 35 Stockholm

tel 08 - 400 20 888 | mobil 0707 94 64 31 | info@blektanderna.se